Graag ga ik met je in gesprek onder het genot van een kop koffie/thee om te luisteren naar jou. Hoe kan ik jou helpen?

Helpt jou een plaid/deken waar je onder kan kruipen als je het nodig hebt, een kussen voor op de bank waar je af en toe naar kan kijken en je het gevoel geeft dat jouw dierbare bij je is. Misschien vind je het fijn om dagelijks een tas bij je te hebben, gemaakt van een leren jas met een voering van een overhemd. Voor (klein)kinderen kan een knuffel heel veel troost bieden.

Bekijk mijn Portfolio →

Als we samen in gesprek gaan is bijna alles mogelijk, ik denk graag met je mee.

Als we er samen uit zijn gekomen ga ik ontwerpen, patronen maken en overleggen we samen welke kledingstukken van jouw dierbare je wilt gebruiken voor de tastbare herinnering. Vervolgens ga ik met alle zorg en liefde werken aan jouw tastbare herinnering. Hier begint voor mij mijn creatieve proces en het dankbare werk dat ik zo graag doe en voor jou het stukje “loslaten”

Laten we samen in gesprek gaan om te kijken welk soort tastbare herinnering het beste bij jou past. (Bijna) alles is mogelijk en ik ga graag de creatieve uitdaging aan om jou te kunnen helpen met het creëren van een tastbare herinnering en een stukje troost dat bij jou past. Alle tarieven zijn inclusief intake gesprek, ontwerp, het maken van patronen, zorgvuldig uitzoeken van de kleding, het knippen van de stoffen, het machinaal of met de hand in elkaar zetten.