Met creatieve rouwverwerking ga je samen met je gezin, vrienden of alleen onder begeleiding van mij je rouwproces aan. Samen creëren en herinneren. Met de kleding van jouw overleden dierbare ga je zelf een tastbare herinnering maken. Denk hierbij aan een kussen, een plaid, knuffel of misschien ga je liever werken met doek, verf en kwasten.

Je kan het rouwproces alleen aangaan maar is ook uitermate geschikt om met familie, vrienden of kinderen te doen. Samen creëren, het gesprek aangaan, herinneringen ophalen en emoties delen.

Het rouwproces is vallen en opstaan. De ene dag gaat en voel je je beter als de andere. Een tastbare herinnering kan een stukje troost bieden op de dagen dat je het nodig hebt. Hoe fijn is het als je samen het proces aan kan gaan. Ik sta naast jou om je te begeleiden in het creatieve rouwproces.

Bekijk mijn Portfolio →

De creatieve rouwverwerking bestaat uit 3 of 5 sessies van 2 uur per sessie. Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding of om nog een tastbare herinnering te maken dan is dat uiteraard mogelijk.

Los uurtarief                             €75,-
Sessie 3x 2 uur                         €399,-
Sessie 5x 2 uur                         €599,-

Alle tarieven zijn inclusief intakegesprek, ontwerpen, het maken van patronen, zorgvuldig uitzoeken van de kleding, het knippen van de stoffen, het machinaal of met de hand in elkaar zetten, coaching en creatieve begeleiding.